ОБЩЕСТВО НА БЪДЕЩЕТО гостува в Атриум

12 мъже и жени, събрани около бяла заседателна маса, на която има работни папки в различни цветове - зелени, оранжеви, лилави. На заден план се вижда фототапет с изображение на овален прозорец, през който се виждат небостъргачи

Новата неправителствена организация по инициатива на списание BGlobal ще подготвя поколенията за бурните промени, които ни очакват

„Обществото на бъдещето“ се събра в бизнес център АТРИУМ на своя първа сбирка. Да учредят новата неправителствена организация дойдоха крупни индустриалци, собственици и мениджъри едни от най-големите компании в България.

Двама мъже в костюми и една жена, седнали край заседателна маса

ОБЩЕСТВО НА БЪДЕЩЕТО - създателите

В зала Сити на бизнес-центъра бяха Карел Крал, главен изпълнителен директор на „Електрохолд Бъгария“, Димитър Цоцорков, председател на Надзорния съвет на „Асарел Медет“, председател на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН, Доминик Хамерс, изпълнителен директор на „Геотехмин“, Милена Виденова, изпълнителен директор на „Акспо“, Рени Миткова, управител на ЕОС Матрикс, Петър Торнев, Управляващ директор на Технологичния център на Аксенчър в България, Румяна Босева, изпълнителен директор на EЙ АР ЕС България, Михаил Петров, изпълнителен директор на Schwarz IT, България, Боряна Манолова, главен изпълнителен директор на Siemens за България, Украйна, Северна Македония, Ивайло Славов, основател на BULPROS.

Група мъже и жени, сендали край заседателна маса, върху кято се виждат работни папки в зелен, оранжев и виолетов цвят
Снимка: BGlobal

„Обществото на бъдещето“ се създава по инициатива на списание BGlobal, то ще работи за развитието на страната през следващите години, ще подготвя всички поколения и България за бурните промени, които ни очакват.

„Гостите бяха впечатлени от стила и уюта на бизнес център АТРИУМ, от вниманието към всеки детайл, от възможностите, които дава за спокойна и делова работа, от условията, които предлага за различни бизнес събития. И съвсем спонтанно споделиха, че ще се върнат отново“, сподели Максим Майер, управител на BGlobal.

Мъж с очила, облечен в бяла блуза с черно райе, до него мъж в костюм - край заседателна маса. На масата се вижда полуотворен лаптоп
Снимка: BGlobal

Бъдещето е скрито в настоящето – просто трябва да можете да го видите.

– Маргарет Атууд

CONTACT US

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.